CENKHAN ACDER:”GÜZEL BİR DÖNEME BAŞLIYORUZ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

"ŞİMDİDEN SABIRSIZLANIYORUM"
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bozüyük Belediye Meclisinin en genç  Üyesi Cenkhan Acder seçim sonrası değrlendirmede bulundu. Acder yaptığı değerlendirmesinde seçim sürecinde kendisine ve partisine destek veren herkese teşekkkür ederek, verilecek hizmetler ve yapılacak projeler için şimdiden sabırsızlanmaya başladığını belirtti. İş insanı, genç meclis üyesi Cenkhan Acder yaptığı değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi:

"EKİBİMİZLE BERABER GÜZEL BİR DÖNEME BAŞLIYORUZ"

"Annemin duası, Babamın nasihatleri, Canım Eşim, Ablam bütün Ailem ve Tüm Sevdiklerimin destekleriyle çıktığımız yolda başarılı sonuçlar alarak ekibimizle beraber güzel bir döneme başlıyoruz. Bu süreci başarıyla bitirmemizi sağlayan çok değerli Bozüyük Halkına, Cumhuriyet Halk Partisi il ve ilçe teşkilatına, Milletvekilimiz Sayın Yaşar Tüzün’e, seçim sürecinde emeği olan tüm yol Arkadaşlarımıza teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.

"ATATÜRK'ÜN YOLUNDAN…"

Ve Efsane Başkanımız Sayın Mehmet Talat Bakkalcıoğlu; Sizinle beraber Bozüyük'ümüze vereceğimiz hizmetler, yapacağımız projeler için şimdiden sabırsızlanıyorum. Yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatıdır. Atatürk’ün yolundan, sizin tecrübenizle güzel ilçemizi dediğiniz gibi bir Kent haline getirmek için çalışacağız.

"RANTÇILARA FIRSAT VERMEDEN…"

Yemeden, Yedirmeden… Çalmadan, Çaldırmadan… Rantçılara fırsat vermeden Yine Biz Yaparız Başkanım."

               

CENKHAN ACDER:”GÜZEL BİR DÖNEME BAŞLIYORUZ”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin