“Canla başla ilk günkü heyecanla”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri öncesi aday adayları açıklamalarına devam ediyor.

Bilecik önceki dönem Belediye Başkanı Nihan Can da aday adaylığı açıkladı.

Konak&Kafe Restaurant’ta toplanarak Parti binasına gelen Nihan Can ve eşi Nesrin Can’a, partililer ve yakınları eşlik etti.

İl Başkanlığı binasında yapılan basın açıklamasında Can, müracaatını İl Başkanı Serkan Yıldırım’a verdi.Burada bir konuşma yapan Belediye Başkan Aday adayı Nihat Can, yapılacak yerel seçiminlerin önemine vurgu yaparak, diğer aday adayı olan isimlere de başarılar diledi.


Belediye Başkan aday adayı Nihat Can;” Otobüsle giderken bir mola verdik, mola süresi bitti” diyerek sözlerine şu sözlerle devam etti;

“Başkanımızın dediği gibi 15 yıllık bir Belediyecilik neticesinde başkanlıkla 15 yıllık bir tecrübemiz oldu. İnşallah tekrar Bilecik’e hizmet edebilmek için sorumluluğumuzu biliyoruz. Ben şöyle tarif ediyorum, Otobüsle girerken bir mola verdik, bu mola süresi bitti. Tekrar Bilecik için, gecemizi gündüzümüze katarak benim zaten bir sloganım vardı. Canla başla, ilk günkü heyecanla aynı heyecanı taşıyorum. Sayın başkanımızın da dediği gibi birlikteyiz. Birlikte yönetimde de bulunduk.

“ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERMEK İSTİYORUM”

Hep birlikte ben buradan şu mesajı vermek istiyorum. Ne olursak olalım, Birlik ve beraberlik içerisinde olalım. Nasip olur olmayabilir, ama ben hangi arkadaşımız aday olursa da onun yanında kopmadan, AK Belediyeciliği tekrardan Bilecik’e kazandırmak için, elimizden gelen gayreti ben hepimiz adına da göstermek istiyorum. Ben İnşallah süreç içerisinde eğer tarafıma görev verilirse elimden gelen tüm gayreti göstereceğime buradan ben söz veriyorum.Tabii ki arkadaşlarımız adına da ben aynı şekilde, Arkadaşlar birlik beraberlik olursa bizim  seçimleri alamayacağımız diye bir şey yok. Ben bu toplantıya katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her zaman Tayyip Bey’in dediği gibi, Hepimiz bir olalım kelimesi çok önemli. Birlik ve beraberlik mesajı vermek istiyorum buradan, hepinize saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

“Canla başla ilk günkü heyecanla”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin