‘’Bütün kurumlar olarak Bilecik için varız’’

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SKM çalışmaları kapsamında ilimizdeki birçok kurumu ziyaret eden Belediye Başkanı Nihat Can, kurumlarla birlikte el ele vererek Bilecik için çok güzel çalışmalar ortaya koyacaklarını belirterek; ‘’Bütün kurumlar olarak Bilecik için varız’’ dedi.

Belediye Başkanı Nihat Can, beraberinde Milletvekili Selim Yağcı ve Cumhur İttifakı üyeleriyle birlikte ilimizdeki kurumları ziyaret ederek, yetkililer ve çalışanlarla bir araya geldi.


 

Sabah saatlerinde Halk Eğitim Merkezi ile Türkiye Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğünü ziyaret eden Belediye Başkanı Nihat Can, çalışanlara kolaylıklar diledi.

 

Daha sonra Milletvekili Selim Yağcı ve beraberindeki üyelerle birlikte Mimarlar Odası’nı ziyaret eden Belediye Başkanı Nihat Can, ilimizde yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

 

Ziyaretleri kapsamında Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Halit Gölcan ve oda üyelerini; Milletvekili Selim Yağcı ve birlikte ziyaret eden Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’Milletvekilimiz Selim Yağcı ve hizmet için aynı yola çıktığımız arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ettik. İlimizin ticari ve ekonomisinde lokomotif görevi gören Esnaf ve Sanatkarlar Odamızın üyelerinin fikir ve taleplerini dinledik. İnşallah karşılıklı fikir alışverişlerimizden güzel çalışmalar ve projeler çıkarırız.’’ ifadelerini kullandı.




‘’Bütün kurumlar olarak Bilecik için varız’’
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin