Bu Gün 14 Ton Karpuz Alımı Gerçekleştirildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli Belediyesinin en büyük yatırımlarından Ticaret Bakanlığı onaylı Bilecik’in ilk resmi halinde karpuz sezonu çok hareketli geçiyor.

Sadece Osmaneli çiftçisinin değil bölgedeki çiftçilerinde ürünlerini pazarlayabildikleri Hal tesislerinde önceki yıllara göre çok daha fazla alıcı ve satıcı yer alıyor.

“Ticaret Bakanlığı onaylı Osmaneli Hal tesislerini”ziyaret eden Bilecik Milletvekilimiz Selim Yağcı çiftçilerle sohbet etti. Hal Tesislerini ziyaret etmesi çiftçilerce memnuniyetle karşılandı.

Milletvekili Selim Yağcı’nın girişimleriyle, Bursa Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren sanayiciler ile kampanya başlatılarak, çiftçilere destek amaçlı, Osmaneli karpuzunu çalışan işçilere ikram edilmek üzere bu gün 14 ton karpuz alımı gerçekleştirildi.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “bu konuda öncülük yapan Selim Yağcı’ya ve teklife kayıtsız kalmayan sanayicilerimize üreticilerimiz adına, ilçemiz adına teşekkür ederiz. İnşallah bu yaklaşım tüm sanayicilerimize örnek teşkil eder ve bu destek nitelikli ticaret bundan sonraki yıllarda da devam eder.” dedi.

Başkan Şahin, “Bilecik ilinin ilk Ticaret Bakanlığı onaylı Hal binamızı ziyaret ederek onurlandıran ve çiftçilerimize destek olan,onların sorunlarını dinleyen Milletvekilimiz Selim Yağcı’ya özellikle Hal Tesislerimizi ziyareti ve çiftçilerimize desteği için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bu Gün 14 Ton Karpuz Alımı Gerçekleştirildi
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin