BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş Bilecik’e katkı sağlayacağının altını çizdi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile şehrimizin dinamikleri arasındaki ilişkileri güçlendirmek ve Üniversitenin geliştireceği politikalara katkı sağlamak amacıyla oluşturulan BŞEÜ Danışma Kurulu, 24 Ekim 2018 günü ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Üniversitenin Pelitözü Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya, Bilecik’in kamu ve özel sektör kuruluşlarından temsilcilerin yer aldığı Kurul Üyeleri katıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Üniversitenin kamu ve özel sektör kuruluşları ve diğer paydaşlarla işbirliğini geliştirmek, bu işbirliğinin sürdürülebilirliğini sağlamak, bilgi paylaşımında bulunmak ve üniversitenin gelişimine katkı sağlamak üzere oluşturulan Danışma Kurulunun ilk toplantısının Bilecik’e ve Üniversiteye hayırlı olmasını diledi. Toplantıda, Üniversitenin mevcut durumunu anlatan bir sunum gerçekleştiren Rektör Taş, Üniversitenin bir yandan akademik çalışmalara yoğunlaşan ve bilim üreten bir kurum olması için, diğer yandan fiziki imkanların gelişmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtti. Üniversitenin devam eden akademik ve idari çalışmaları hakkında Kurul Üyelerini bilgilendiren Rektör Taş, Bilecik’in gelişmesinin Üniversiteye, Üniversitenin gelişmesinin de Bilecik’e katkı sağlayacağının altını çizdi.

Toplantının ikinci bölümünde ise Danışma Kurulu Üyelerinin görüşleri dinlendi ve üniversiteyle ortak yürütülebilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Rektör Prof. Dr. İbrahim Taş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurgül Özbay ve Genel Sekreter Doç. Dr. Cihan Darcan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Güsamettin Erdoğan, Sağlık İl Müdürü Uzm. Dr. Serkan Kadir Keskin, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Budak, İl Müftüsü Necati Akkuş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü İbrahim Bektaş, İŞKUR İl Müdürü Ayhan Tozan, Bilecik Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Halit Gölcan, KOSGEB İl Müdürü Kadir Er, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Mezunlar Derneği Temsilcisi Kadir Tunç, 2. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Halis Nalbant, Bien Seramik İş Geliştirme Müdürü Nevrettin Şenyayla, Bozüyük TSO Başkan Yardımcısı Veli Çelik, Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ve BŞEÜ Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Harun Mindivan katıldı.

BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş Bilecik’e katkı sağlayacağının altını çizdi
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin