BOZÜYÜK BELEDİYESİ’NDEN TAM DESTEK 

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Metristepe Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetimi Kurulu Başkanı Sabahattin Terle,  cami yapımına verdiği destek nedeniyle Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na teşekkür etti.

Her zaman vatandaşlarının yanında olan Bozüyük Belediyesi 4 Eylül Mahallesi’nde yapımına başlanan Metristepe Camii’ne de tam destek veriyor. Camii’nin temel atma öncesindeki zemin hazırlığı çalışmaları Bozüyük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılırken konu hakkında bilgi veren Metristepe Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetimi Kurulu Başkanı Sabahattin Terle Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na caminin yapımına verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Terle “Metristepe Camii temellerinin atılmasında destek olan Bozüyük Belediyesi Başkanlığımıza ve emeği geçen çalışanlarına teşekkür ederiz. Camiimizin yapım çalışmaları kısa sürede tamamlanması adına temel malzeme listelerinin ve hazırlıklarına hızla başladık. Tüm halkımızın maddi ve ayni yardımlarıyla camimizi faaliyete geçirmek adına değerli desteklerini bekleriz.” dedi.

   

BOZÜYÜK BELEDİYESİ’NDEN TAM DESTEK 
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin