BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI VEDAT KAZICI: “TEŞEKKÜR EDERİM”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediye Başkan Yardımcılığı görevine başlayan Vedat Kazıcı açıklamada bulunarak Teşekkür etti. Kazıcı yaptığı açıklamasında;

“Değerli dost ve arkadaşlarım Bilecik Belediyemizdeki Teftiş Kurulu Müdürlüğü görevimden ayrılarak Bugün itibari ile Bozüyük Belediyemizde Başkan Yardımcılığı görevine atanmış bulunmaktayım.

Yeni görevimizin ilk gününde gönderdikleri güzel çiçekleri ile beni mutlu eden Başta CHP Bilecik Milletvekilimiz Sn, Yaşar Tüzün’e. CHP İl Başkanımız Sn. Mehmet Metin Yaşar’a CHP Merkez ilçe başkanı Sn. Berna Pamukçu hanımefendiye, Bilecik Belediye Meclis Üyeleri Sn. Hüseyin Yıldız beye ve Sn. Selami Tine beye ,Milletvekili Danışmanı Sn. Sinan Ünsal ve Eşi Elif hanıma, Gölpazarı Belediye Başkanı Sn. Hayri Süer beyefendiye, Sn. Handan-Burak Dedeoğluna,
Sn. Melike-Mehmet Altıntaş ve Sn. Belgin-İhsan Kazıcı ya,

yine telefon ve mesajla ulaşan tüm dost ve arkadaşlarıma iyi dilek ve temennileri için teşekkür ediyorum. Selam ve Saygılarımla” ifadelerine yer  verdi.

İLK TEBRİK EDENLER ONLAR OLDU

Diğer yandan göreve başladığı ilk gün Bozüyük Belediye Başkanı M.Talat Bakkalcıoğu, Başkan yardımcıları Mahmut Fındık, Ali Şahinoğlu, Kazıcı’yı makamında ziyaret edip “Hayırlı Olsun” temennilerinde bulundular.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, Ziya Özyavuz ve Ali Şahinoğlu dahil, oturan insanlar

BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI VEDAT KAZICI: “TEŞEKKÜR EDERİM”
Subscribe
Bildir
guest

2 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Merakli

Bu fotomun altına yazılacak çok şey var
1-Vefa
2-Tercih
3-Sorgulama
4-Hesap sorma
5-Isguzarlik
6-Vurdumduymazlik
7-İş bilmemek
8-Siyasi noksanlık
9-Sevgi ve saygı
10-Kafdagi
11-Kibir
Sonuç “Koyunun olmadığı köyde, keçiye abdurrahman çelebi “hikâyesi
Herkes takkayi önüne koyup düşünsün.
BİZ NERDE YANLIŞ YAPTIK.
diye

Bozuyuklu

Bozüyük içinden CHP Li iyi partili yada tarafsız şekilde çok daha donanımlı olan bir hemşerinin seçilmemesi vizyon eksikliğidir sayın bakkalcıoplu ve CHP yavaş yavaş kredilerini tüketiyorlar .

Bizi Takip Edin