BİZ BUNLARI DUYMAKTAN ARTIK UTANIYORUZ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal Paylaşım sitesi Youtube üzerinde yayın yapan ve yaklaşık 10 bin abonesi bulunan “Dünyadan Bildiriyoruz” isimli youtube kanalı, paylaştığı “Beş kişiden sekizinin bilmediği gizemli şehir Bilecik” başlıklı video ile tabiri caizse Bilecik’i rezil etti.

Türkiye turu düzenleyen, gittikleri illerde videolar çekerek youtube kanalında yayınlayan ve Eskişehir’den sonra 25. il olarak Bilecik’e gelen Dünyadan Bildiriyoruz kanalı, çektikleri videoda Orhangazi dönemi, Pelitözü Göleti, Bilecik Çiftetellisi, Şeyh Edebali ve Osmanlı gibi konularını ele alırlarken, Hamsu köprüsü altından Şeyh Edebali Türbesi’ne kadar uzanan yürüyüş yolunu da ele aldı.

“BEYİNLERİNDEN VURULMUŞA DÖNDÜLER”

Bilecik Belediyesi’nin projesi kapsamında yapılan fakat ilgisizlikten atıl durumda olan yürüyüş yolunu görüntüleyen Kanal sahipleri, ilk kez geldikleri Bilecik’te yürüyüş yolunu çocuklardan duyduklarını ve çocukların onları görmelisiniz, gezmelisiniz diyerek yönlendirdiklerini ancak karşılaştıkları manzara ile adeta beyninden vurulmuşa döndüler.

“HİÇBİR PARTİ SİZİN ÖLEN ÇOCUĞUNUZU GERİ GETİREMEZ”

Yürüyüş yolundaki yürüme alanının kırıl olduğu, boşluğa basılması durumunda yürüyen kişinin düşebileceğini, yolun pis koktuğunu dile getirilen videoda, bu yolu çocuklardan öğrendiklerini ve bu yolu çocukların da kullanabileceğine vurgu yaparak “Hiçbir parti sizin ölen çocuğunuzu geri getiremez” yorumunda bulundular.

 

HİÇBİR GEZİ REHBERİNE ULAŞAMADILAR

Bilecik’in tanıtımı noktasındaki eksiklikten de dert yanılan videoda, Bilecik’e gelmeden önce internet üzerinden “Bilecik’te yapılacak şeyler” araması yaptıklarını ancak Bilecik’in tarihi ve kültürü ile ilgili hiçbir gezi rehberine ulaşamadıkları belirtiliyor.

 

BİLECİK’İ NEDEN TANITAMIYORUZ?

Aşağıdaki video ile sizleri baş başa bırakıyor ve soruyoruz: “Birileri bu içerikleri üretirken ve bunun gibi durumları dile getirirken, yöneticilerimiz ve siyasilerimiz ne yapıyorlar?

 

İşte Dünyadan Bildiriyoruz isimli kanalın “Beş Kişiden Sekizinin Bilmediği Gizemli Şehir Bilecik” videosu:

BİZ BUNLARI DUYMAKTAN ARTIK UTANIYORUZ!
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin