BİLECİK’TEN ŞIRNAK’A SEVGİ KÖPRÜSÜ KURULDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik ile Şırnak arasında sevgi köprüsünün kurulmasını sağlayan yardımlaşma faaliyeti kapsamında ildeki kurum ve kuruluşlar ile yapılan görüşmeler sonucunda toplanan malzemeler, 250 nüfuslu Çukurca İlkokulu’na gönderildi.

Büyük bir özenle hazırlanan ve içerisinde okul üniformaları, giysi, kırtasiye ve okul temizlik malzemeleri, hikaye kitapları, oyuncak, dergiler ile çok sayıda hediyelik eşyanın bulunduğu 37 koliden oluşan yardım paketi, Silopi ilçesindeki Çukurca Köyü Çukurca İlkokuluna teslim edildi.

Bilecik Tarihi Saat Kulesi önünde hazırlanan malzemeler, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, eşi Serpil Şahin ve projeye katkı sunan kurumların yetkilileri, hazırlanan kolileri kargo aracına yüklediler.

Yardımlaşma ve paylaşma çalışmasında emeği olan herkese teşekkür eden Şahin, ‘’Şırnak ili Silopi ilçesi Çukurca Köyü Çukurca İlkokulu’ndaki bir öğretmenimiz ve öğrencilerden Bilecik Valiliği ve Bilecik Belediyesi’ne yardım talebi oldu. Biz de ilimizdeki eğitim kurumları ve duyarlı esnafımız ile iletişime geçtik ve çocuklarımızın ihtiyacını giderecek birçok malzemeyi topladık. Öğrencilerimiz bu malzemeleri güle güle kullansınlar diyoruz. Bu çalışma ile her iki il arasında sevgi köprüsü kurulmuş oldu. Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum’’ dedi.

YARDIM FAALİYETİNDE YER ALANLARA TEŞEKKÜR

Gerçekleştirilen yardımlaşma faaliyetinde Bilecik’teki birçok eğitim kurumu yanı sıra vatandaşlarımızın da katkı sağladığına dikkat çeken Şahin; ‘’Şırnak’taki öğrencilerimizin sevinmesini sağlayan yardım faaliyetine başta belediyemiz olmak üzere okullarımız, kırtasiyelerimiz özel eğitim kurumlarımız tarafından büyük destekler geldi. Örneğin Mor Mavi Eğitim Kurumları, Sınav Koleji, Edebali Kırtasiye, Hilal Kırtasiye, Kadıoğlu Kırtasiye, Gülşen Kırtasiye, PTT kurumu, Mr. Sweet çalışanları ve ilimizdeki çok değerli halkımız yardımlaşma faaliyetine katkı sağladılar.’’ İfadelerini kullandı.

ÇUKURCA İLKOKULU’NDAKİ ÖĞRENCİLER BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI

Çukurca İlkokulu’da büyük bir sevinç ile karşılanan malzemeler öğrenciler tarafından teslim alındı. Gerçekleştirilen yardımlaşma faaliyetine öncülük eden Çukurca İlkokulu Öğretmeni Sevgi Bulut, okul ve öğrenciler olarak büyük bir sevinç yaşadıklarını belirterek, Serpil Şahin ve katkı veren herkese teşekkür etti.

Yapılan yardımlaşma faaliyeti hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Bulut, ‘’Öncelikle Serpil Hanıma böyle bir çalışmaya öncülük ettiği için çok teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz ve okulumuz adına çok sevindik. Yapılan bu yardımlaşma faaliyeti ile her iki il arasında güzel bir sevgi köprüsü kuruldu. Yardımlaşmada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz’’ ifadelerini kullandı. söyledi.

Silopi Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan da Bilecik’ten gönderilen hediyeleri öğrencilere takdim ederek, yardımlaşma faaliyetinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

BİLECİK’TEN ŞIRNAK’A SEVGİ KÖPRÜSÜ KURULDU
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin