Bilecik’te “Turna balığı yakalama” yarışması düzenlendi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Bilecik Belediyesi ve Bilecik Merkez Avcılık ve Atıcılık Kulübü iş birliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen “Turna Balığı Yakalama Yarışması”nda ilimiz ve yakın bölgeden gelen balıkçılar yoğun ilgi gösterdi.

Bilecik Belediyesi Pelitözü Gölpark’ta düzenlenen yarışma için farklı illerden Bilecik’e gelen 160 balıkçı çadır kurarak kamp yaptı.

 

Bilecik’in doğal güzelliklerinin tanıtılmasına aracılık eden ve etkinlik ile Pelitözü Göletinin güzellikleri tekrar tanıtılmış oldu.

 

Çocukların da aileleriyle birlikte katıldığı etkinlikte renkli anlar yaşanırken en büyük turna balığını yakalamak için ellerinde oltalarla saatlerce bekleyen yarışmacılardan 63 yaşındaki Osman Kaya, 51 santimetrelik turna balığını tutarak, birinci oldu.

Belediye Başkanı Semih Şahin de etkinliğe katılarak, balıkçılarla bir araya geldi, sohbet etti ve dereceye girenlere ödülleri ile hediyeleri taktim etti.

 

Gerçekleştirilen etkinliğin Bilecik’in güzelliklerinin ortaya konulmasındaki öneme değinen Belediye Başkanı Semih Şahin, gelecek yıl daha geniş katılımla, daha fazla balık tutkununu kente çekmek istediklerini söyledi.

 

Yarışmada dereceye girenlere ödülleri ile hediyeleri taktim eden Belediye Başkanı Semih Şahin daha sonra vatandaşlar ve katılımcılara pilav ayran ikram etti.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Bilecik’te “Turna balığı yakalama” yarışması düzenlendi
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin