BİLECİK’TE “TÜRKİYE’DE VE DÜNYA’DA KADIN” PANELİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi ve Türk Kadınlar Birliği Bilecik Şubesi işbirliğinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ”Türkiye’de ve Dünya’da Kadın” konulu panel gerçekleştirildi.

Tüm yurtta olduğu gibi Bilecik’te de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Bilecik Belediyesi ve Türk Kadınlar Birliği Bilecik Şubesi organizasyonda 81 ilimizden kadınlar Bilecik’te buluşurken, etkinlikler kapsamında ayrıca sergi açılışı, tiyatro gösterisi, panel ve yürüyüş düzenlendi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen panelin moderatörlüğünü; Türk Kadınlar Birliği Genel Başkanı Av. Sema Kendirci Uğurman yaparken, konuşmacı olarak ise Cumhuriyet Halk Partisi 25-26-27 Dönem Bursa Milletvekili Prof. Dr. Lale Karabıyık, Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Barolar Birliği Kadın Hukuk Komisyonu Koordinatörü Av. Filiz Saraç ile İnsan Haklarından Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Av. Gökçe Gökçen katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, İl Başkanı Metin Yaşar, İlçe Başkanı Berna Pamukçu ile çok sayıda davetlinin katıldığı panelde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile Türkiye ve Dünya’da kadın konuları ele alındı.

Panel sonunda katılımcılara çiçek ve Teşekkür plaketi takdim edilerken, Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik’te değerli konuklar eşliğinde önemli konuların konuşulduğunu belirterek, bütün katılımcılara teşekkür etti.

BİLECİK’TE “TÜRKİYE’DE VE DÜNYA’DA KADIN” PANELİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin