BİLECİKTE TOKİ HEYECANI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TOKİ başvuru tarihleri, dev sosyal konut projesi için geri sayım devam ederken gündemde yer almayı sürdürüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği müjde ile 81 ilde Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi başlayacak. Dar gelirli vatandaşları kira öder gibi ev sahibi yapan TOKİ ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca gerçekleşecek olan konut projesi hakkında açıklama yapan AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, ”Hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

Milletvekili Selim Yağcı, yaptığı açıklamada, ”Uzun süren takiplerimiz sonucunda TOKİ tarafından Osmaneli İlçemizde yapılacak 287 konut 20 ekim 2022 İnhisar İlçemizde yapılacak 144 konut için 14 eylül 2022 ve Bayırköy beldemizde yapılacak 99 konut için 19 ekim 2022 tarihinde ihale yapılacaktır. Hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun. Hep birlikte daha iyiye daha güzele.” ifadesini kullandı.

 

HAYIRLI OLSUN BAYIRKÖY

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman ise sosyal medyasından yaptığı paylaşımda, ”Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımıza müjde” ifadesini kullanarak, duygularını şu cümlelerle aktardı:

Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdeli haberleriyle Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi beldemizde de yapılarak vatandaşlarımıza sunulacak.Kendi evinin sahibi olmak amacıyla yıllardır birikim yapan ve hayallerinin gerçekleşmesini isteyen vatandaşlarımız için ,beldemizde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 99 adet konut yapımı ,19 Ekim 2022 tarihinde ihaleye çıkılarak başlatılacak. Vatandaşlarımız uygun taksitlerle kira öder gibi ,ev sahibi olabilecekler.

Özellikle son yıllarda, konut fiyatlarındaki ve kiralardaki azami derecede yaşanan artış ile birlikte vatandaşlarımızın ev alma hayalide suya düşmüştü.Ankara’ya yaptığımız ziyaretlerde 99 adet konut yapımına Allah’ın izni ile başlanacaktır. Beldemizdeki konut sıkıntısının giderilmesinde bizlerin yanında olarak desteklerini esirgemeyen, başta devlet büyüklerimiz olmak üzere, İl Başkanımız Sayın Serkan Yıldırım’a beldem adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sosyal Konutlarımızdan yararlanacak olan ailelerimize, evlerinde , sağlıkla ve hayırlısı ile oturmalarını şimdiden diliyorum.

TOKI KONUTLARIMIZ EKİM AYINDA İHALEYE CIKIYOR

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin de ”Osmaneli için 3. Toki hayırlı olsun” diyerek, “Toki Konutları için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Bakanımız Murat Kurum,Projede büyük desteği olan Milletvekilimiz Selim Yağcı,İl Başkanımız Serkan Yıldırım ve İlçe Başkanımız Şaban Güdem ve projeyi hazırlayan Belediyemiz Yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz. Osmaneli için 3.Toki hayırlı olsun. İnşallah yakın dönemde çalışmalarını başlattığımız 400 konutluk 4.Toki içinde müjdeyi veririz. Toki ilimize ve ilçemize hayırlı olsun.” açıklamasında bulundu.

 

 

BİLECİKTE TOKİ HEYECANI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin