Bilecik’te Şöhretler Karması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yılı etkinlikleri kapsamında geleneksel şöhretler karması futbol karşılaşması renkli görüntülere sahne oldu.

Edebali Stadyumu halı sahada gerçekleştirilen etkinlikte il, ilçe, belde ve köylerden, sporcu, esnaf ve siyasilerin yanı sıra Bilecikspor’un eski isimleri de sahaya indi.

Bilecik Belediyesi, Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ve Futbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen etkinliğe katılan Belediye Başkanı Semih Şahin de 11 numaralı formayı giyerek sahaya indi.

Oyuncular arasında birlik ve beraberlik tablosunun oluştuğu karşılaşma sonucunda Belediye Başkanı Semih Şahin oyuncuları tebrik ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kurtuluş şenlikleri kapsamında 7 kapsamında Pelitözü Gölpark’ta plaj voleybolu gerçekleştirilirken saat 14:00’te de Atatürk Spor Salonunda şöhretler karması basketbol etkinliği düzenlenecek.

Kırmızı ve beyaz takımın 4-4 berabere kaldığı etkinlik sonunda Belediye Başkanı Semih Şahin ve oyuncular, akşam yemeğinde bir araya geldiler.

Katılımcılar, Bilecik adına birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlik dolayısıyla Belediye Başkanı Semih Şahin, ASKF Başkanı Nusret Tosun ve Futbol İl Temsilcisi Engin Toka’ya teşekkür etti.

Bilecik’te Şöhretler Karması
Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Mehmet Konur

Bu güzel buluşmayı tertipleyenlere çok tsk.ederim.Bizi tekrar anılardan gerceklere döndürdüler.

Bizi Takip Edin