BİLECİK’TE ŞİFAYA YOLCULUK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Quark Enerji Terapistliği markasını oluşturan biyoenerji terapisti ve eğitmeni Hasan Kalkan  8 Ekim’de seminer vermek için ilimize geliyor.

Aynı zamanda Konya Biyoenerji Araştırma Geliştirme Ve Eğitim Derneği kurucu üyelerinden olan eğitmen ülke genelinde uluslar arası geçerliliği olan birçok sertifika programı düzenleyerek eğitimlerine devam etmekte ve eğitmenler yetiştirmektir.

 

Vereceği seminerde ‘Biyoenerji nedir? Hangi alanda kullanılabilir? Biyoenerjinin tasavvuftaki ve Kuran-ı Kerim’deki yeri ‘ konularına değinecektir.

Hayatında kendini fark etmek isteyen herkesin eğitim alabileceğini sözlerine ekleyen biyoenerji terapisti ve eğitmeni Hasan Kalkan  ‘’ Quark Biyoenerji uygulaması, evrenin sonsuz enerjisi ile insan bedeninin mükemmel uyumunu standart hale getirmeyi sağlayan benzersiz bir şifa tekniğidir. Bu teknikle insanın temel kodları ve sistemi yeniden ayarlanarak, evrendeki enerji hatları bedendeki hatlara uyumlanır. Bu uyumlama enerji bedenimizin bağışıklık sistemimizi güçlendirip yenilemesine, iyileştirmesine aracılık etmektedir.

Değişen dünyada biyoenerji biyo-alan terapileri alt başlığında sınıflandırılmakta ve birçok dünya ülkesinde alternatif tıp sistemleri kategorisinde yer almakta olup Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından tanınmaktadır ‘’ Şeklinde verdiği eğitimin niteliğine değinmiştir.

 

8 Ekim 19:30 ‘da Subaşı Izgara Salonunda gerçekleştirilecek ve halkın katılımına acık olacak ücretsiz düzenlenen seminer ilgisi olan herkes davetlidir.

BİLECİK’TE ŞİFAYA YOLCULUK
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin