Bilecik’te Şiddetli Sağanak ve Dolu, Hayatı Olumsuz Etkiledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kent merkezinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle, birçok iş yeri ve evin bodrum katlarını su basarken, vatandaşlar ve görevliler suyun tahliyesi için yoğun çaba harcadı.

 

Kent merkezinde akşam başlayan dolu nedeniyle çok sayıda araçta hasar oluştu, sağanak sonucu bazı iş yerleri ile evleri su bastı, cadde ve sokaklar su altında kaldı.

 

Kuvvetli yağış, vatandaşlara ve sürücülere zor anlar yaşattı. Bahçelievler ile Hürriyet Mahallesi arasındaki alt geçidi su bastı, araçlar mahsur kaldı.

 

Atatürk Bulvarı’nda bulunan bir akaryakıt istasyonu ile iş yerleri de su baskına uğradı, çöp konteynerleri yola sürüklendi.

 

Bahçelievler Mahallesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi önünde su birikintisi ve kanalizasyonun patlaması nedeniyle araçlar yolda kaldı, su baskınına uğrayan alışveriş merkezinde vatandaşlar kısa süre mahsur kaldı.

 

Ekipler, yağış nedeniyle meydana gelen olumsuzlukları gidermek için cadde ve sokaklarda çalışmasını sürdürüyor.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Bilecik’te Şiddetli Sağanak ve Dolu, Hayatı Olumsuz Etkiledi
Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Ertugrul BELER

Reklamın iyisi kötüsü olmaz demişti ERZURUM VALISI 100 milyona yaptıkları kayak pisti yıkılınca.MARKA ŞEHİR OLMAK KOLAY DEĞIL. Bu almanlar bizi kıskanıyor, ah şu dış güçler yokmi

Bizi Takip Edin