Bilecik’te Rütbe Terfi Töreni

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığında ve İl Jandarma Komutanlığında görevli askeri personelin bir üst rütbeye yükselmesi nedeniyle rütbe takma töreni düzenlendi.

Vali Bilal Şentürk, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığındaki törende, bir üst rütbeye terfi eden askeri personeli tebrik etti.

Jandarma teşkilatının bulundukları alan gereği, güvenlik hizmetinin sağlanması konusunda canları pahasına özveriyle görev yaptıklarını vurgulayan Vali Şentürk, ”Ülkemizin farklı noktalarında görev yaptınız, bundan sonra da yapacaksınız. Taşıdığınız sorumluluk bilinci de, bunun yansıması da sizin sahip olduğunuz rütbelerdir. Ülkemizin ve milletimizin birliğini, dirliğini ve beraberliğini sağlama noktasında özveriyle hizmet ediyoruz ve bundan sonra da hizmet edeceğiz. Aldığınız rütbelerin çalışma şevkinizi, moral ve motivasyonunuzu artırmasını diliyorum.” dedi.

2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Bulut da terfi törenlerinin meslek yaşantılarının unutulmayacak anlamlı günleri olduğunu ifade ederek, ”Kazanılan her rütbe, sarf edilen emek ve çabaların bir mükafatı olmakla birlikte aynı zamanda sorumlulukların ve beklentilerin de arttığını gösteren bir işarettir. Sorumluluğun bilincinde olarak, birliğinizi daha yüksek seviyelere taşıyacağınız olan inancım tamdır. Şüphesiz ki, kazanılan her rütbede Jandarma Genel Komutanlığı ailesinin bir ferdi olarak sizlerin sabrı, desteği ve fedakarlığınızın büyük rolü ve önemi var.” diye konuştu.

Terfi eden 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığında ve İl Jandarma Komutanlığında görevli askeri personele Vali Şentürk, Tuğgeneral Bulut ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu rütbelerini takdim etti.

Bilecik’te Rütbe Terfi Töreni
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin