Bilecik’te Nefesleri Kesen Maçta Son Dakika Golü ile Bozüyük Vitra Spor BAL Liginde Mücadele Etmeye Devam Dedi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2018-2019 Sezonunda Bilecik İl Şampiyonu olan 1308 Osmaneli Belediye Spor Bilecik ilini BAL Liginde temsil eden Bozüyük Vitra Spor ile karşılaştı.

Bilecik Şehir Stadyum’unda oynanan Vitraspor- 1308 Osmaneli Belediyespor karşılaşmasını, Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu, kulüp yöneticileri ve çok sayıda taraftar izledi.


 

Son derece centilmence gecen maçta güzel bir mücadele vardı. 1308 Osmaneli Belediye Spor sahada aslanlar gibi mücadele etti. Bozüyük Vitra Spor tecrübesiyle son dakikada bir gol atarak BAL Liginde önümüzdeki yıl yine ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada;”Bugün oynanan maçta centilmence mücadele eden ve güzel bir maç ortaya koyan her iki takımı da kutluyorum.İlimizi yine BAL Liginde temsil etmeye hak kazanan Bozüyük Spora başarılar diliyorum.Takımıza mücadeleleri ve Başarıları için bir kez daha teşekkür ediyorum.

 

2018-2019 Futbol Sezonunda Bilecik İlinde Şampiyon olan takımımızın bugün oynadığı BAL Ligine yükselme maçını çok güzel bir futbola rağmen 1-0 kaybetmesi bizleri üzdü. Ama unutmayalımki Büyük Başarılar sabırla, Planlı bir şekilde mücadeleye devam etmekle kazanılır. O Yüzden bu sonuca üzülmüyor, çocuklarımızın mücadelesini alkışlıyoruz. Osmaneli her konuda örnek bir ilçedir ve her hedefine de birlik ve beraberlik içinde ulaşacağız”dedi.




????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Bilecik’te Nefesleri Kesen Maçta Son Dakika Golü ile Bozüyük Vitra Spor BAL Liginde Mücadele Etmeye Devam Dedi
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin