Bilecik’te İnsan Sağlığını Hiçe Sayan Esnafa Ceza Yağdı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesine bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri Bilecik kent merkezindeki lokanta, kantin ve fast foodlara denetim yaptı.

Bilecik’te zabıta ekipleri lokanta, kantin ve fast foodlara yapılan denetimlerde insan sağlığını hiçe sayan esnafa ceza kesilirken, tarihi geçmiş ürünler imha edildi, bir dükkan ise mühürlendi.

 

Bir fast food işletmesine giren ekipler işyerinin alt katında bulunan imalathanede zabıta ekipleri dopların içerisinde fare pisliğine rastladı. İşyerine cezai işlem uygulandı. İşyeri 15 gün tadilat ve temizlik için mühürlendi.

Yapılan denetimler sonrası Zabıta Amiri Sali Yılmaz, “Bugün kentteki lokanta, kantin ve fast food gibi yerleri denetledik. Kimi dükkânlar gördük tertemiz, kimi dükkânlar gördük bir bize şoke olduk. Denetim yaptığımız yerlerde büyük bir sayıda tarihi geçmiş gazlı içecek ile gıda maddeleri bulduk. Bunların hepsinin imha ettik. Bir dükkânımızda ise işler biraz ters gitti. Gördüğümüz manzara karşısında işyeri sahibine cezai işlem uyguladık. Dükkânını 15 gün süreyle tadilat ve temizlik için satışa karşı mühürledik. Halk sağlığını hiçe sayanları bizde hiçe sayacağız ve gerekli cezaları keseceğiz. Bu denetimlerimiz devam edecek”  ifadelerine yer verdi.

Zabıta Amiri Sali Yılmaz, gece-gündüz demeden özverili çalışan ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Bilecik’te İnsan Sağlığını Hiçe Sayan Esnafa Ceza Yağdı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin