Bilecik’te İlk: Andulasyon Terapisi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te faaliyet gösteren Uzay Diyet ve Danışmanlık Merkezi, envanterinde bulunan ve uygulandığında daha kolay kilo verilmesini sağlayan “andulasyon cihazı” ile vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Bilecik’te ilk kez Uzay Diyet ve Danışmanlık Merkezinde hizmete sunulan ve uzmanlarca düzenli bir beslenme programı ile beraber uygulandığında daha kolay kilo verildiği belirtilen andulasyon terapisi, uygulanan bölgede sadece birkaç seansta bile gözle görülebilir değişimler oluşmasını sağlıyor.

“Kilo verme sürecine yardımcı oluyor”

Andulasyon cihazının ısı ve elektrik teknolojisi ile vücutta bölgesel incelme sağladığını belirten Diyetisyen Dilara Uzel, yaptığı açıklamada, “Danışanlarımızda kullandığımızda spor yapmışsın efekti vererek kilo verme sürecine yardımcı oluyor. Tabiki bu cihazın sürdürülebilir bir beslenme düzeniyle birlikte uygulanması gerekmektedir.” ifadelerine yer verdi.

“Tam bir iyilik halini simgelemektedir”

Cihazın kolojen üretimini desteklediği için daha sıkı bir cilt imkanı sağladığını aktaradan Diyetisyen Zeynep Nisa Ay ise “Ödem ve selülüt probleminde de çözüm imkanı sağlayan bu cihaz aynı zamanda kronik ağrılarda, uyku bozukluklarında ve stres yönetiminde de kullanılabildiği için tam bir iyilik halini simgelemektedir.” dedi.

Andulasyon Terapisi Nedir?

Diğer yandan, Organizmanın sistemlerini ve hücre gelişimini destekleyen, dokularda mekanik osilasyon titreşimleri üreten, mekanik vibrasyon ve kızılötesi derin ısının kombinasyonundan oluşan bütünsel terapi yöntemi olan Andulasyon, vücudun doğal dengesinin ve metabolizmasının bozulduğu durumlarda kullanılabilen oldukça etkili bir yöntem olarak ta biliniyor.

 

 


İLGİLİ HABERLER:

 

Bilecik’te İlk: Andulasyon Terapisi
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin