Bilecik’te evlenen çiftlerin mekanı: Lila Lavanta Bahçesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in merkez Ulupınar köyü’nde bulunan “Lila Lavanta Bahçesi”, yeni evlenen çiftlerin fotoğraf çekinmek için uğrak mekanı haline geldi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  (TOBB) Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı, aynı zamanda Doğuş Suni Deri Kösele Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Şermin Kahraman, geçtiğimiz yıllarda hem köylüye destek olmak hem de Bilecik turizmine yeni bir boyut kazandırmak amacıyla Ulupınar köyünde bulunan arazisini lavanta bahçesine dönüştürdü ve yapılan çevre düzenlemesiyle bahçesine eşsiz bir manzara kazandırdı.

Şermin Kahraman’ın “Lila Lavanta Bahçesi”, hem Bilecik’ten hem de civar illerden ziyaretçi akınına uğruyor. Lavanta bahçesine gelen çok sayıda ziyaretçinin yanı sıra, yeni evlenen çiftler burada lavantalar, rengarenk merdivenler ve çeşitli dekorlarla da fotoğraflar çekiniyorlar.

Diğer yandan, Lila Lavanta Bahçesi’nin, gelecekte kendine güzel hatıralar saklamak isteyen vatandaşların, evlenen çiftlerin ve Bilecik’e ilk defa gelenlerin fotoğraflarla unutulmaz hale getireceği uğrak noktası olacağı ve yeni bir soluk getirerek Bilecik turizmine katkı sağlayacağı düşünülüyor.

Bilecik’te evlenen çiftlerin mekanı: Lila Lavanta Bahçesi
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin