Temesist

BİLECİK’TE EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Halime Hatun Kız Yurdunda, 2025-2026 Eğitim ve Öğretim Dönemi EYS El Sanatları Kursları kapsamında öğrenciler tarafından hazırlanan eserlerin yer aldığı serginin açılışı gerçekleştirildi.

İl Müdürü Ramazan Demir’in katılımıyla açılan sergide, öğrencilerin yıl boyunca emek vererek hazırladığı birbirinden değerli çalışmalar ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. El emeği ürünlerin yer aldığı sergi, katılımcılardan tam not aldı.

Etkinlikte öğrencilerin sanatsal yeteneklerini ortaya koyan eserler büyük ilgi görürken, kursların gençlerin kişisel gelişimine ve sosyal yaşamlarına katkı sağladığı vurgulandı.

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, serginin hazırlanmasında emeği geçen öğrenciler ve eğitmenler tebrik edilerek başarılarının devamı dilendi.        

BİLECİK’TE EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler