Bilecik’te Bisiklet Turu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilciliğince Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında bisiklet turu gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan ve Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Budak ve Bisikletliler Derneği Bilecik Şubesi Başkanı Hakan Yavuz ile sporseverlerin katılımıyla gerçekleştirilen organizasyona yaklaşık 100 bisikletli katıldı.

 

Cumhuriyet Meydanı önünde pedal çevirmeye başlayan bisikletliler, 5 kilometrelik şehir merkezinde ”Arabadan in bisiklete bin” ve ”Ekonomik ulaşım için biz bisikleti seçtik” sloganları atarak, belirlenen güzergahta ilerleyip, Cumhuriyet Meydanı’nda tamamladı.

 

Budak, etkinlik öncesi yaptığı açıklamada, daha sağlıklı ve yaşanabilir bir dünya, rahat bir kent ulaşımı ve çevreci bir hayat tarzının benimsenmesini hedeflediklerini belirterek, etkinlikle insanların başta iş yerlerine ulaşımı ve diğer alanlardaki ulaşım hizmetini bisiklet veya yaya yapması noktasında farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.

Bilecik’te Bisiklet Turu
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin