Bilecik’te Atatürk Bulvarında park yasağı başladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atatürk Bulvarı’nda başlatılan trafik sağlıklaştırması çalışmaları kapsamında Atatürk Heykeli ile Şehit Asker Anıtı arasındaki bölgede araç park yasağı başladı.

Bugün itibariyle başlayan yasak kapsamında Bilecik trafiğinin önemli sorunlarından biri haline gelen ve cadde üzerinde trafik akışını engelleyen park etmiş araçların meydana getirdiği sorunların giderilmesi hedefleniyor.

Bilecik’in trafik sorununa el atan Vali Dr. Kemal Kızılkaya, cadde üzerinde yer alan esnafı ziyaret ederek konuyla ilgili vatandaşları bilgilendirerek, görüşlerini aldı.

Şehir trafiğinin önemli sorunlarından birini ele aldıklarını belirten Vali Kızılkaya; “Bilecik’te son yıllarda önemli bir sorun haline gelen ana arterde tıkanıklığa neden olan parklanmayı kaldırarak trafiği rahatlatmayı düşünüyoruz. 11 Mayıs itibarıyla uygulamamız başlayacaktır. Böylece hem vatandaşlarımız hem de ambulans ve itfaiye gibi acil çağrı araçlarının da daha akıcı bir trafikte yol almalarını umuyoruz. Bu konuda tüm Bilecik’li hemşehrilerimizin,  esnafımızın başta  trafik polislerimiz olmak üzere tüm görevlilerimize destek olmalarını, yardımcı olmalarını istiyoruz. ” dedi.

Diğer yandan, alınan karardan dolayı esnaf ve vatandaşlar memnuniyetini dile getirirlerken, söz konusu park yasağıyla birlikte orta refüjlerin de daraltılarak trafik sorununun tamamen ortadan kaldırılacağını belirttiler.

Ayrıca, bugün itibariyle başlayan yasak kapsamında çok sayıda trafik ekibi’nin de alanda görev aldığı da dikkatlerden kaçmadı.

   

Bilecik’te Atatürk Bulvarında park yasağı başladı!
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin