BİLECİK’TE 450 PROJE TAMAMLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Tahir Büyükakın başkanlığında İl Özel İdaresi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya, ilçe kaymakamları, bölge ve il müdürleri, belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

 

 

İl Koordinasyon Toplantısı’nda açılış konuşması yapan Vali Büyükakın, 2017 yılında toplam 666 projenin programlandığını ve projelerinin 450 sinin tamamlandığı ifade etti.

 

 

Vali Büyükakın “Biten 450 proje oldukça önemli bir performans. Geriye kalan 114 projede ise çalışmalar devam ediyor. Bu 114 projeden 29’u ihale aşamasına gelmiş durumda. En kısa sürede bu projeleri de başlatıp bitireceğiz.” dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Gerçekleştirilen çalışmaların Bilecik için oldukça değerli olduğuna vurgu yapan Vali Büyükakın, şöyle konuştu:

 

 

“Projede emeği geçen tüm arkadaşlarıma özellikle teşekkür ediyorum. Bu projelerin toplam yatırım tutarı 1 milyar 652 milyon lira. 2017 yılı sonu itibariyle bu projeler için ödenmiş olan tutar ise; 270 milyon lira. 2017 yılında yatırımcı kuruluşlara 271 milyon tutarında ödeme gerçekleştirilmiştir. Nakdi gerçekleşme ise yüzde 67 oranındadır. Bununda yine önemli bir performans olduğunu düşünüyorum. 2018 yılında daha başarılı hizmetler yapacağız.”

 

 

YENİŞEHİR YOLU 2018’DE BİTMELİ

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda gündeme gelen Yenişehir yolu içinde açıklamalarda bulunan Vali Büyükakın, yoldaki çalışmaların hızlandırılarak, 2018 yılında yolun hizmete girmesi gerektiğini, bunun için tüm çalışmaların titizlikle ve hızla yürütülmesi gerektiğini söyledi.

BİLECİK’TE 450 PROJE TAMAMLANDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin