BİLECİK’TE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüm yurtta olduğu gibi Bilecik’te de 30 Ağustos Zafer Bayramının 98’inci yıldönümü etkinliklerle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtına Vali Bilal Şentürk ve Belediye Başkan Vekili Semih Tuzak’ın çelenk sunmasıyla başlayan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti.

Kutlamalar kapsamında Osmangazi Ortaokulu öğrencilerinden Ebrar Nur İnce’nin ’30 Ağustos’ adlı şiirini, Kozabirlik İlkokulu öğrencilerinden Emir Hamza Serttaş’ın ‘Zafer Türküsü’ isimli şiirlerin okunması ile devam eden program daha sonra Bilecik Şehitliğinde devam etti.

Kutlama programına; Vali Şentürk ve Başkan Vekili Tuzak ile birlikte AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhami Yurdakul, askeri erkan, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gaziler, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı.

BAYRAM COŞKUSU BİLECİK SOKAK VE CADDELERİNE YANSIDI

Kutlamalar kapsamında ayrıca Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan gezi otobüsü ile cadde ve sokaklar dolaşılarak, vatandaşların bayramı kutlandı.

Günün anlam ve önemini belirten şarkı ve marşların seslendirildiği gezi otobüsüne vatandaşlar, cam ve balkonlarından salladıkları bayraklarla eşlik etti.

BİLECİK’TE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin