Bilecik’te 21. Dönem POMEM Mezuniyet Töreni

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) 21. dönem mezuniyet töreninde 422 polis adayı yemin ederek, diplomalarını aldı.

Programa Vali Tahir Büyükakın, Bilecik AK Parti Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tanju Selçuk Yücel, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve mezun olan polislerin yakınları katıldı.

POMEM Müdürü Suat Günbey,  “33 Polis Akademisine  bağlı Polis Merkezi Eğitim Müdürlüğü 5 adet ise Polis Meslek Yüksekokulu olmak üzere 38  polis okulu 2006 yılında faaliyete başlayan okulumuza 6927 öğrenci mezun ederek Emniyet genel Müdürlüğü kadrolarına atanmıştır. Bugün ise 422 öğrencimiz polis memuru olarak atanacaktır.” ifadelerini kullandı.

İnsanların Akılllarını Kiraya Vermeyin

Vali Tahir Büyükakın ise “Sakın ola ki aklınızı kiraya vermeyin.  Bir cemaatin, bir züğmrenin grubun esiri olmayın. Hukukun  ve bu milletin üzerinde hiçbir gücün olmadığını unutmayın.Bu gücün sonuna kadar bu millete sadakatle bağlı olmanız gerektiğine zinhar şüpheniz olmasın. Görevlerinizi yaparken yetkilerinizi kanunlardan alıyorsunuz. Bu kanunları yapan bu milletin meclisi, bu milletin kendisiidr. Başka hiçbir yerden güç alma imkanınız yoktur. Ama görevinizi yaparken dikkat etmeninz gereken birşey daha var. Şüphesiz hukukun üzerinde bir güç olmamakla birlikte hukuki olan herşey de her zaman helal değildir.” dedi.

 

 

 

Bilecik’te 21. Dönem POMEM Mezuniyet Töreni
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin