BİLECİK’TE 200 EĞİTİMLİ USTA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünce, ustalık eğitimlerine katılan ve başarılı bir şekilde eğitimlerini tamamlayan ustalara başarı belgeleri. Vali Tahir Büyükakın’ın katılımıyla verildi.

Törende konuşan Vali Büyükakın, “Güvenlik her işte en önemli konu. Yaşamı yeniden imar ederken güvenliği elden bırakmamak, tedbirleri almak son derece önemlidir. Çalışma alanınızda ne olursa olsun, hatta özel yaşamımızda bile güvenliğimize dikkat etmeliyiz. Çünkü insandan daha değerli hiçbir şey yok. O nedenle Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından uygulamaya koyulan bu eğitim son derece faydalı.” diyerek eğitime katılan tüm ustaları kutladı.

İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Ömer Bolat da il genelinde 200 ustanın belge aldığını ve daha önceden belgeleri olan ustalar ile birlikte bu sayının Bilecik için çok iyi bir duruma geldiğini dile getirerek, İŞKUR ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile gerçekleştirdikleri bu projeden çok olumlu sonuçlar aldıklarını ifade etti.

 

Konuşmalarının ardından Vali Büyükakın, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve beraberindekiler, işçi yeleği giyip, baret takarak ustalara belgelerini verdi.

BİLECİK’TE 200 EĞİTİMLİ USTA
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin