BİLECİKSPOR’A DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Azim ve kararlılık örneği gösteren Bilecikspor Başkanı Turgut Özen ve yeni yönetiminin seçilmesinin ardından takıma destek çığ gibi büyüyor.

Bilecikspor, günden güne hızla artan desteklerle adeta küllerinden yeniden doğuyor. Bilecik siyasetinden ve iş dünyasından pek çok kişi ve firma Bilecikspor için büyük bir destek veriyor. Bu desteklerin son örneği de siyaset ve iş dünyasındaki birçok önemli isimden geldi.

Bilecikspor için büyük oranda destek olan çok sayıdaki isim ve firma şu şekilde oldu:

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, İYİ Parti Bilecik İl Başkanı Yusuf Paçacı, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, Bayındır Ambalaj, Tola Gıda Restoran İnşaat Turizm Sanayi, Kaya Maden, Göksutaş Mermer, CNR Madencilik, Natura Mermer Madencilik, Limar Mermer Madencilik, Paylaşım Mimarlık Dekorasyon İnşaat Oto, Özat Mermer Madencilik, AG Kereste, Yıldızlar Unlu Mamuller, SGT Mermer Maden, Şahin Orman Ürünleri, Umutlar Madencilik, Subaşı Yemek, Stone Kimya Dış Ticaret, Ufuk Abrasiv, İstanbul Özteknik Hırdavat, Kayaoğlu Tekstil, Garanti Bankası Eskişehir Tepebaşı Şubesi Müdürü Hüsnü Bayrakçı, Okaytaş Pazarlama, Büyükavcı Şirketler Topluluğu, Yunus Gıda, Zirve Grup Doğaltaş SFK Mermer,Aya Madencilik, Çevik Sigorta, Kuzey Ormancılık,Bulan İnşaat, Asalpaslanlar İnşaat, Malzemeleri, Av. Berke Furkan Altınay

Bilecikspor Başkanı Turgut Özen, destek veren herkese teşekkür ettiğini belirterek, “Bilecikspor hepimizin. Bu takıma hep beraber sahip çıkacağız.” dedi.

bilecikspor-a-destek-cig-gibi-buyuyor-2466    

BİLECİKSPOR’A DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin