BİLECİKLİ GENÇTEN SÜRPRİZ EVLENME TEKLİFİ!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te yaşayan Anıl Yoldaş, Gülnur Ürencik ile olan 3 yıllık birlikteliklerini mutlu sona ulaştırmak için bir sürpriz hazırladı.

Evlenme teklifi yapmak için Hürriyet Mahallesi Bilecik Belediyesi Kapalı Pazarda toplanan Anıl Yoldaş ve arkadaşları araçlara yazılar yazdılar, volkanlar ve maytaplarla etrafı süsledi.

 

Bilecik’te yaşayan Anıl yoldaş, Gülnur Ürencik için diğer arkadaşlarının desteğiyle Kapalı Pazarda “Benimle Evlenir misin Gülnur?” sözleri ile konfetiler eşliğinde sürpriz evlenme teklifinde bulundu.

 

Sürprizi gören Gülnur Ürencik, önünde diz çöken Yoldaş’dan aldığı evlilik teklifi karşısında şaşkınlığını gizleyemezken, “EVET” diyerek erkek arkadaşının teklifini kabul etti.

 

3 senedir birlikte olduğunu belirten Anıl Yoldaş, “arkadaşlarımın yardımını alarak yapmayı düşündük.Geldik görüştük çok güzel aşamadan geçtik buraya geldik mutluyuz evetide aldık” dedi.

 

Gülnur Ürencik ise, sürpriz evlilik teklifinin kendisi için süprriz olduğunu, hiç beklemediğini ve mutlu olduğunu ifade etti.

 

Evlilik yolunda ilk adımı atan genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. (Haber228)

BİLECİKLİ GENÇTEN SÜRPRİZ EVLENME TEKLİFİ!
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin