Bilecik’li Genç Eşine Hediye Almak Yerine Bakın Mehmetçik’e Ne Gönderdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’li genç, Zeytin Dalı Harekatına destek vermek ve farkındalık oluşturmak amacıyla 14 Şubat Sevgililer Gününde eşine hediye almak yerine Mehmetçik Vakfı’na bağışta bulundu.

 

Bilecikli Mustafa Demir, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Suriye’nin Afrin bölgesindeki terör unsurlarına yönelik başlattığı ve Zeytin Dalı Harekatına destek olmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla 14 Şubat Sevgililer Gününde eşi Melike Demir hediye almak yerine Mehmetçik Vakfı’na bağışta bulundu.

 

 

Sevgililer Gününde sevgiliniz Mehmetçik olsun” sloganıyla böyle bir yola başvurduğunu belirten Mustafa Demir, “Çiçek olsun Gül olsun 2 günlük ömrü. Vardır solar gider belki bir gönül alırsın eşinin sevgilinin oda o anlık geçer gider amma anası babası atası şehit olan şehit ailelerimiz var dedim ve eve 14 şubat SEVGİLİLER GÜNÜNDE bir buket gülle gelmedim bir hediye almadım o paraya ile şehit ailelerine. Bağışta bulundum o makbuzu getirdim ÇÜNKÜ BİZ BİR GÜNLÜK DEĞİLİZ BİR ÖMÜR BOYU BERABERİZ GÖNÜLLER BİR OLSUN.” ifadelerini kullandı.

Bilecik’li Genç Eşine Hediye Almak Yerine Bakın Mehmetçik’e Ne Gönderdi
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin