BİLECİK’İN MEKTEPLİSİ HEM SÖYLÜYOR HEM KAZANIYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Bilecik’te Sokak sanatçılığı yapan Anadolu Üniversitesi Konservatuvar Bölümü mezunu Uğurcan Ok, diğer yandan Osmangazi Üniversitesi Maliye Bölümü’nde 2’nci üniversite hayatına devam ederken, bir yandan da sokaklarda seslendirdiği şarkılar ile parasını kazanıyor.

Anadolu Üniversitesi Konservatuar Bölümü’nden mezun olduktan sonra Osmangazi Üniversitesi Maliye Bölümü’nde eğitimini devam ettiren Uğurcan Ok, Bilecik’te sokak sanatçılığı yaparak harçlığını çıkartırken, sanata verilen değerin azaldığına dikkat çekti.

“BİZ MÜZİĞİ HALA DUYURMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Atatürk Parkı’nda neredeyse her gün çalıp söyleyen Uğurcan Ok şöyle konuştu:

“Bilecik’in yerlisiyim. Aynı zamanda üniversite öğrencisiyim. Çeşitli mekanlarda böyle sokak müziği yaparak hem insanlarda sanat aşkını biraz daha çoğaltarak ve aynı zamanda harçlığımı çıkartarak bu işi yapıyorum. Bunun dışında çeşitli müzikal aktivitelerde hem eğitim verip hem de insanlara biraz daha müzik sevgisini aşılamayı hedefliyorum. Bundan ziyade Belediyemizin de bize sunmuş olduğu bu noktada böyle sokak müziği yaparak güzel günlerde insanların içinin biraz daha kıpır kıpır olmasını sağlıyorum.

Diğer yandan biliyorsunuz ki, ülkemizde müziğe verilen değer bu sıralar pek artış göstermiyor, daha çok düşüşte. Zor şartlarda da olsa yine de sokak sanatçısı arkadaşlarımızla ya da müzisyen arkadaşlarımızla biz müziği hala duyurmaya devam ediyoruz.”

BİLECİK’İN MEKTEPLİSİ HEM SÖYLÜYOR HEM KAZANIYOR
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin