Bilecik’in bir İntiharcı Şovmeni Eksikti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in de  profesyonel intiharcı şovmeni oldu.

Edinilen bilgilere göre daha  önce  2 kez İzmit olmak üzere defalarca kez Başiskele, Derince, Körfez, Dilovası, Çayırova, Gebzede de intihar girişimlerinde bulunan şahsın bu işi meslek haline getirdiği ve yollardaki trafik levhalarına çıkarak intihar edeceğini beyan ederek yetkililerden yardım sözü aldıktan sonra şovlarına son verdiği aktarıldı. Kısa bir süre önce İstanbul ‘da bir trafik levhasına çıkarak ardından da Yalova’da da bir intiharda girişiminde bulunan Hasan İnan isimli şovmenin son adresi Bilecik oldu.

Çoğunluk karayollarının yol trafik levhalarına çıkan Hasan İnan adlı şahıs bütün intihar şovlarında para istiyor yardım sözü aldıktan sonra ise intihar girişimine son veriyor. Bugün ise Bilecik’i kendisine hedef seçen Hasan İnan, vatandaşların şaşkın bakışları içinde Hamsu Köprüsüne çıktı. Bu sırada yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen polis ve Bilecik itfaiyesi, şahsın herhangi bir zarar görmemesi için tedbir aldı.

Hasan İnan her zaman olduğu gibi yardım talebinde bulundu. İkna olan ve çıktığı tel örgüden kurtarılan inan Bilecik Polis Merkezine götürüldü.

Bilecik’in bir İntiharcı Şovmeni Eksikti!
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin