Bilecik’in 7 milletvekili mi olacak?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

14 Mayıs 2023 Tarihinde yapılacak  seçimler öncesinde aday belirleme süreci tüm hızıyla devam ediyor.  Bilecikli 7 isim de Aday Adaylığı için başvuruda bulunduğu kaydedildi. Adı geçen isimlerin seçilmesi halinde Bilecik’in 7 Milletvekili olacak.

 ÖNCEKİ DÖNEM BAKAN BAHATTİN ŞEKER, PROF.DR. M.ALİ ZENGİN

Müracaatta  bulunan  isimlerden AK Parti MKYK  Üyesi Prof.Dr. Mehmet Ali Zengin Nevşehir’den,  Eski Devlet Bakanı Bahattin Şeker ise Eskişehir’den  İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladılar.

AK Parti’den Milletvekili Adayı olacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in ise hangi ilden başvuru yapacağı henüz netlik kazanmazken; Eskişehir’den aday  olabileceği iddia ediliyor.

Yine aslen Bilecikli olan ,CHP Genel Başkan yardımcısı Prof.Dr. Lale Karabıyık’ın Bursa’dan yeniden aday olacağı iddia edilirken, Eskişehir Milletvekili, hemşehrimiz  Prof.Dr. Nabi Avcı’nın da Eskişehir yada İstanbul’dan aday olacağı iddia edildi.

TBMM ‘DE BİLECİK GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE TEMSİL EDİLECEK

Bilecik’ten seçilecek  2 Milletvekilinin yanında bu 5 önemli ismin seçilmeleri durumunda Bilecikli 7 Milletvekili olacak ve TBMM ‘de ilimiz güçlü bir şekilde temsil edilecek.

Bilecik’in 7 milletvekili mi olacak?
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin