BİLECİK’E PREMİUM SALON SİNEMASI GELİYOR

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediyesi tarafından Bilecik’e kazandırılacak olan Sinema Salonu için ilgili firma yetkilileri ile görüşme gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Belediye Başkanı Nihat Can; beraberinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Kent Meydanı Projesi Yüklenici Firma yetkilileri ve Cinemax firmasının yetkilileri ile birlikte Sinema Salonunun gerçekleştirileceği alanda incelemelerde bulundu.

 

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek çalışma ile son teknolojik yapı ile dizayn edilecek Sinema Salonunun şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

 

SİNEMA SEKTÖRÜNDEKİ EN BÜYÜK İSİMDEN BİLECİK’E YATIRIM
Belediye Başkanı Nihat Can, kent meydanında devam eden çalışmanın tüm hızıyla devam ettiğini ve Sinema Salonunun tamamlanması ile şehrimize büyük bir hizmetin getirilmiş olacağını belirterek, şunları söyledi:

‘’Bilecik Belediyesi olarak insanımızın taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Uzun yıllardır üzerinde çalıştığımız Sinema Salonumuzu şehrimize kazandırıyoruz. Bu anlamda sinema sektöründe ilk sırada yer alan dünyada ise 5. Sırada bulunan Cİnemax firmasının Bilecik’e büyük bir yatırım yapacağını kaydetti.’’

 

SİNEMA SALONU İÇİN İNCELEME VE GÖRÜŞMELER BAŞLADI
Belediye Başkanı Nihat Can, Sinema Salonu için görüşmeler ve incelemelerin başladığını belirterek, Sinema Salonunun sahip olduğu özellikler hakkında ise; ‘’Hemşehrilerimizin beklediğine değecek bir hizmeti şehrimize kazandırıyoruz. 4 adet cep salon şeklinde hazırlanacak Sinema Salonunda 52, 66, 72 ve 87 koltuklu salonlar olacak. Sinema salonumuz ayrıca dünyada örnekleri az olan Premium Salona da sahip olacak. İnşallah çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte Bilecik’imizdeki başta gençlerimiz olmak üzere bütün vatandaşlarımızın büyük bir ihtiyacını çözüme kavuşturmuş olacağız.’’ ifadelerini kullandı.

BİLECİK’E PREMİUM SALON SİNEMASI GELİYOR
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin