“Bilecik’e Nereden Gidiliyor Birader?” Sorunu Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik şehir merkezi girişinde yapılan yol çalışması nedeniyle köprülü kavşak kapatılırken, Bilecik il sınırları içinden geçen şehirler arası otoban yoldan Aşağıköy’e bağlanan yoldaki tabela eksikliği, il dışından gelen sürücülere zor anlar yaşatmaya devam ediyor.

Haber228 olarak, “Bilecik’e nereden gidiliyor birader?” başlıktaki haberde, coğrafi konumu itibariyle 4 bölgeye sınırı olan, Marmara’yı Akdeniz’e bağlayan şehirler arası önemli konuma sahip şehrimiz Bilecik’in, şehir merkezine yönlendirme tabelalarının olmamasının il dışından gelen ve şehri tanımayan sürücülere zor anlar yaşattığını gündeme getirmiştik.

Söz konusu haberimizde gerek Eskişehir istikametinden, gerekse İstanbul istikametinden gelen sürücülerin navigasyon uygulamalarıyla şehir merkezine gitmek istemeleri halinde kafa karışıklığı yaşarlarken, halen devam eden ve bir yönlendirme tabelasıyla çözülebilecek sorunla ilgili hiçbir çalışma yapılmadığı gözlemlendi.

Gelinen süreçte, yol çalışması nedeniyle Bilecik Köprülü kavşağının trafiğe kapatılması sonucu gündeme getirdiğimiz konunun navigasyon ile ilimize gelen sürücüler için ne kadar elzem olduğunu bir kez daha ortaya çıkardı.

Diğer yandan, adı geçen bölgede yaşayan vatandaş ve esnaflar, söz konusu durumla sık sık karşılaştıklarını, il dışından gelen sürücülere adres tarifi yaptıklarını, yetkililerin yönlendirici tabela koyarak bu sorunun ortadan kaldırılabileceğini de yinelediler.


İLGİLİ HABERLER:

“Bilecik’e Nereden Gidiliyor Birader?” Sorunu Devam Ediyor
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin