BİLECİK’E GANALI DAMAT

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’li Fatma Parladan ile evlenen Gana Cumhuriyeti vatandaşı Muhammed Nurudeen Alhassan Bilecik’te dünya evine girdi.Belediye Kültür Sitesi Düğün Salonu’nda gerçekleşen törene, genç kızın ailesi ve damadın Gana, Gine ve Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nden gelen arkadaşları katıldı.

 

Adnan Menderes Üniversitesinde tanışan Fatma ile Muhammed, geçen yıl Bilecik’te yapılan nişanla evliliğe ilk adımı atmışlardı. Fatma Parladan’a bir süre önce mezuniyet töreninde sürpriz hazırlayarak evlenme teklifinde bulunan Mohammed, “Evet” cevabı alınca yüzüğü diploma töreninde tattı.Eşiyle üniversitede tanıştıklarını, iki ay sonra evlenmeye karar verdiklerini anlatan Fatma Parladan, “O ilk başlarda istemiyorum, ‘Yurtdışına gideceğim.’ düşüncesindeydi. O yüzden evlenme teklifini beklemiyordum. Teklif edince çok şaşırdım.” ifadelerini kullandı.

 

 

Mezuniyet töreninde evlenme teklifi ettiğini söyleyen Muhammed Nurudeen Alhassan, “Fatma tanıştıktan kısa süre sonra bana ‘Evlenelim, mezuniyeti beklemeyelim.’ diyordu. Ben de çaktırmıyordum ama aslında öyle düşünüyordum. Her şey güzel geçince mezuniyet töreninde evlenme teklif ettim. Sürprizi sevmeyen kadın yok. Babası çok iyi, annesi süper. Kültürler farklı olduğu için kız isteme zor oldu, bizim için normal bir şey değil.” dedi.

 

 

Lopes Junior’un Mevlana’nın “Kim olursan ol yine gel” şiirini okuması davetliler tarafından beğeni ile karşılandı.

 

Damatın arkadaşları sahnede Gana Milli Marşı’nı söylediler ve ardında da gelin Fatma Parladan’ın önderliğinde İstiklal Marşı’nı söylendi.

BİLECİK’E GANALI DAMAT
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin