BİLECİK’E BÜYÜK GURUR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KENTTE BULUNAN 12 SANAYİ FİRMASI, İLK 500’E GİRDİ

İstanbul Sanayi Odası’nın her yıl geleneksel olarak yaptığı Türkiye’nin en büyük 500 Sanayi kuruluşu araştırmasının sonuçları açıklandı.

2021 Yılı rakamları baz alınarak yapılan araştırmaya göre, Bilecik’ten 12 firma, Türkiye’nin en büyük 500 firması arasında yer aldı.

Konuyla ilgili görüşlerini açıklayan Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, “2021 yılında tüm dünya da ve ülkemizde etkisi devam eden koronavirüs salgını, küresel ekonomide yaşanan olumsuzluklar ve savaş ortamına rağmen firmalarımız üretimlerine devam ederek önemli başarılar elde etmişlerdir. Tüm dünya da olduğu gibi ülke olarak zor günlerden geçmeye devam ediyoruz. Bu zorlu dönemde sanayicilerimiz özverili çalışmalarını sürdürmeye devam etmişlerdir. Bu zorlu süreçte İSO 500 içerisinde yer alan 12 firmamızı, yatırım, üretim, istihdam ve ihracatlarıyla ülke ekonomisine yaptıkları katkılarından dolayı tebrik ediyor, ilk 500 arasındaki firma sayımızın daha da artmasını diliyorum.

Ayrıca Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı olan ve İSO ilk 500 listesine girmeyi başaran firmalarımızı yürekten kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum. Birlikte çalışıp, Birlikte başaracağız.” ifadelerini kullandı.

Genel

Sıra No FİRMA ADI

71 Şenpiliç Gıda Sanayi A.Ş.

137 Gübre Fabrikaları T.A.Ş.

138 Arslan Alüminyum A.Ş.

151 C.P. Standart Gıda San. ve Tic. A.Ş.

154 Mutlu Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş.

158 Çimsa Çimento San. ve Tic. A.Ş.

243 Bien Yapı Ürünleri Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş.

251 Elba Basınçlı Döküm Sanayii A.Ş.

255 Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayii A.Ş.

275 Sofra Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş.

308 Vatan Plastik San. ve Tic. A.Ş.

355 Söğütsen Seramik Sanayi İnşaat Madencilik İth. İhr.A.Ş.

BİLECİK’E BÜYÜK GURUR
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin