Bilecik Yeşilay İlk Çalışmalarına Başladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeşilay Bilecik Şube Başkanı  Tekelioğlu Muhtarlarla  kahvaltılı bilgilendirme toplantısı  yaptı.

Yeşilay Bilecik Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, muhtarlara Yeşilay ve YEDAM( Yeşilay Danışmanlık Merkezi) çalışmalarından bahsederken TBM (Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Yetişkin Eğitimi) ve Yeşilay Elçileri projeleri anlattı.

TBM(Türkiye Bağımlılıkla  Mücadele Kurulu) Yetişkin Eğitimi Projesi hakkında yapılan bilgilendirme toplantısında  Yesilay Başkanı  Muzaffer Tekelioğlu  katılımcılara  teşekkür ederek ” Siz değerli muhtarlarımız  mahallelerimizi temsil ediyorsunuz, bizler için çok önemlisin. Yeşilay şubemiz 2019 yılının Ekim ayında faaliyete geçti. Yedam (Yeşilay Danışmanlık Merkezi) ise mart ayından itibaren danışanlarımıza hizmet vermeye başladı.
Yeşilay  Genel Merkezimiz tarafından uygulamaya konulan TBM yetişkin eğitimi projesini siz değerli muhtarlarımızın katkıları ile  Bilecik ilimizde uygulamaya koyacağız. Kamu kurum ve kuruluşlarımızın, mahallelerimizdeki vatandaşlarımıza, Kredi yurtlar kurumlarındaki Yetişkin öğrencilerimize bağımlılıkla mücadele  konusunda uzmanlarımız tarafından bilgilendirmeler yapılacaktır. Katkılarınızdan dolayı hepinize  ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bilecik Yeşilay İlk Çalışmalarına Başladı!
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin