Bilecik Valisi Bilal Şentürk’ün 18 Mart Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk ve dünya tarihinin önemli dönüm noktalarından biri olan, 18 Mart Çanakkale Zaferi,  bir daha dönmemek üzere cepheye giden şanlı ecdadımızın, tüm imkansızlıklara rağmen vatanını korumak için verdiği milli mücadelenin destanıdır.

18 Mart, Çanakkale’nin geçilemeyeceğinin, milletimizin esir edilemeyeceğinin ve vatanımızın parçalanamayacağının tüm dünyaya haykırıldığı gündür.

Üzerinde yaşadığımız bu topraklar, Türk milletinin tarih sahnesinden silinmeye çalışıldığı bir dönemde Atatürk’ün “Ya istiklâl, ya ölüm!” diyerek bizlere vatan yapmak için hiçbir fedakarlıktan çekinmeden, korkusuzca şehitlik ve gazilik mertebelerine erişen büyük kahramanlarımızın bizlere en kıymetli armağanı ve emanetidir.

Bizler de bu şuurla, şehitlerimizin emanetine kararlılıkla sahip çıkacak, şanlı destanı nesilden nesile aktararak, bu mukaddes emaneti daima hatırlayacak ve hatırlatacağız.

Bu duygularla, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününde, bu toprakları bize emanet eden, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanı uğruna canlarını feda eden, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Bilecik Valisi Bilal Şentürk’ün 18 Mart Mesajı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin