Bilecik Türkiye Halter Şampiyonasına Ev Sahipliği Yaptı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birçok ulusal ve uluslararası organizasyona ev sahipliği yapan Dirilişin Şehri Bilecik bu kez, Minikler Türkiye Halter Şampiyonasına ev sahipliği yaptı.

Bilecik Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakalarda minik halterciler birbiriyle yarıştı.

 

‘’Geleceğin Naim’leri Bilecik’te Buluşuyor’’ sloganı ile düzenlenen şampiyona 29 ve 30 Haziran tarihlerine gerçekleştirilecek.

 

Bilecik Belediyesi’nin de katkı sağladığı etkinliğin açılış programına Vali Yardımcısı Halil İbrahim Acır, Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk, Türkiye Halter Federasyonu Başkan Vekili Mevlüt Ataseven, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, KYK İl Müdürü İsmail Şen, antrenörler ve sporcular ile aileleri katıldı.

 

Minik haltercilerin tatlı bir yarış içerisinde olduğu etkinlikte protokol üyeleri, antrenör ve sporculara madalya ve hediyelerini taktim etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız açılışta yaptığı konuşmasında Bilecik’in halter sporunda önemli bir organizasyona ev sahipliğini yaptığını belirterek; ‘’Dirilişin, Kuruluşun ve Kurtuluşun Şehri Bilecik’te böyle bir organizasyonun yapılması bizleri son derece memnun etti. Bu anlamda Türkiye Halter Federasyon Başkanı ve yetkililerine böyle bir organizasyonu ilimizde gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyorum ‘’ dedi.

 

Türkiye Halter Federasyonu Başkan Vekili Mevlüt Ataseven ise Bilecik’te çok güzel bir şekilde ağırlandıklarını belirterek organizasyonda emeği ve katkısı olan kurum ve kuruluş temsilcilerine teşekkür etti.

 

Konuşmaların sonunda dereceye giren öğrencilere; Vali Yardımcısı Halil İbrahim Acır, Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk, Türkiye Halter Federasyonu Başkan Vekili Mevlüt Ataseven, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ve KYK İl Müdürü İsmail Şen tarafından madalya ve hediyeleri taktim edildi.

 

Etkinlikte; ilimizin sembolü haline gelen Alpler, misafirler ve sporcular tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı. Konuklarımız, Alplerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bilecik Türkiye Halter Şampiyonasına Ev Sahipliği Yaptı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin