Bilecik Tiyatro Günleri Sona Erdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Bilecik Tiyatro Günleri, ‘’Üçü Bir Arada’’ adlı oyun ile sona erdi.

12 Kasım’da başlayan Bilecik Tiyatro Günlerinin son gününde, Yunus Emre Gümüş’ün yazdığı ve Engin Alkan’ın yönetmenliğini yaptığı ‘’Üçü Bir Arada’’ oyunu tiyatro severler ile buluştu.

Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin, Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde sahne alan oyun sonunda oyunculara teşekkür plaketi ve ilimiz lezzetlerinden çeşitli hediyeleri takdim etti.

Usta oyuncu Cem Davran, Celil Nalçakan ve Onur Özaydın’ın rol aldığı oyun tiyatro severler tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı.

BAŞKAN ŞAHİN: ‘’BİLECİK’TE GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

Bilecik Tiyatro Günlerine emek veren tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Şahin, Bilecik’te güzel çalışmalar yapmaya devam edeceklerini belirterek, ‘’Özenle hazırladığımız tiyatro günlerini burada sonlandırıyoruz. Güzel bir organizasyon oldu, son oyun da tiyatro günlerine yakışır bir oyun oldu. İlk gün dediğimiz gibi Bilecik’te güzel çalışmalar yapacağız. Bizi yalnız bırakmayan Bilecikli hemşehrilerimize ve emek verip sahnelerini buraya taşıyan tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyorum.”

Oyuncu Cem Davran da Başkan Şahin’e teşekkür ederek “Bilecik’e tiyatro çok yakışıyor, bu etkinliklerin devamı da olmalı. Bizi yalnız bırakmadığınız teşekkürler.” İfadelerini kullandı.

Oyuncular Celil Nalçakan ve Onur Özaydın da Bilecik’te oldukları için duydukları memnuniyeti belirterek, Bilecik’in gerek tiyatro salonları gerek tiyatro severleri ile çok iyi olduğunu kaydetti.

Bilecik Tiyatro Günleri Sona Erdi
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin