Bilecik Tek Yürek Oldu! “İşte Benim Memleketim”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği kapsamında tüm Bilecik’in evlerinin balkonlarından İstiklal Marşı okundu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda İstiklal Marşı coşkusu balkonlarda yaşandı. Bilecik’te binlerce çocuk ve ailesi İstiklal Marşı’nı balkonlardan gür bir sesle okudu.

Corona virüsü salgını nedeniyle bu sene 23 Nisan törenleri sosyal mesafe kuralları gölgesinde ve çocuklar olmadan gerçekleştirildi. Evlerinde 23 Nisan coşkusunu yaşayan çocuklar ve vatandaşlar ise saat 21:00’da balkonlarından İstiklal Marşı’nı söyledi.

Kutlamalar tüm yurtta olduğu gibi Bilecik’in tüm mahallelerinde devam ederken, İsmetpaşa Mahallesi Meydan Sokak Yörem Sitesi sakinlerinin ortaklaşa hazırladığı ve saat 21:00’da başlayan istiklal Marşının okunması ile devam eden coşkulu kutlamada, Marşlar söylenerek tüm çocuklarımızın bayramı tek yürek kutlandı.

Bahçelievler Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde bulunan Mahalle sakinleri tarafından saat 21:00’da İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan kutlama ise vatandaşlar maskelerini takıp çiftetelli oynamalarıyla devam etti.

Yüksek Hızlı Tren personeli de saat 21:00’da istiklal marşı okuyarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına destek verdi.

Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevi personeli izolasyonu da 23 Nisan için İstiklal Marşımızı okudu.

Bilecik Tek Yürek Oldu! “İşte Benim Memleketim”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin