Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ün Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında; tüm dünyada huzur ve sükunet içinde güzel bayramlara ulaşmak temennisi ile tüm hemşehrilerim ve İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi.
Mesajında bayramların toplumsal hayattaki önemine değinen Milletvekili Tüzün, on bir ayın sultanı ramazanın  sonunda kavuştuğumuz ramazan bayramı aynı zamanda birlik, beraberlik ve kardeşliğin günüdür. Bayramlarımız beraberinde yardımlaşma paylaşma, sevgi ve hoşgörüyü de  getirmektedir.  Pandemi ve ekonominin olumsuzluklarına rağmen yeni umut ve heyecanlarla Ramazan Bayramı’na kavuşuyoruz. Bizlerin, yardımlaşma ve paylaşma ayı olan Ramazan Bayramı sonrasında da yardımlaşma ve paylaşmayı sürdürmemiz gerekiyor. Bayramların  aynı zamanda düşkün ve ihtiyaç sahiplerine el uzatma günü olduğunu da unutmamalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle başta çocuklarımız olmak üzere tüm hemşehrilerim ve Müslüman aleminin Ramazan Bayramını tekrar kutluyor sağlık ve mutluluk içinde nice bayramlara ulaşmayı temenni ediyorum.” îfadelerini kullandı.

Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ün Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin