Bilecik Memleket Partisi’nden alternatif çelenk töreni

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket Partisi Bilecik İl Teşkilatı, 30 Ağustos Zafer Bayramının 99. yıl dönümü dolayısıyla Atatürk anıtı önünde alternatif bir tören düzenleyerek çelenk sundu.

Bilecik’te 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile Cumhuriyet Meydanında tören düzenlendi. Törenin sona ermesinin ardından Memleket Partisi İl ve Merkez İlçe teşkilatı da Atatürk anıtı önünde alternatif bir tören düzenleyerek çelenk sundu.

Çelenk sunma töreninde konuşan Memleket Partisi İl Başkanı Hüseyin Korkman, “30 Ağustos dünya tarihine geçmiş bir savaştır, savaşla birlikte bağımsızlığımızın kazanıldığının tescili olmuştur. Büyük bir savaş veren, büyük bir deha olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çok iyi tarihi bilgisi vardır ve planlarını yaparken tarihteki tüm meydan savaşlarından ders alarak plan yapmıştır ancak tarihte böyle bir savaş yoktur. Dolayısıyla bugün 30 Ağustos’un kutlanması hepimiz için buruk olarak geçmektedir. ” dedi.

30 ağustos’un yok sayılmaya çalışıldığını söyleyen Başkan Korkman, açıklamasının devamında, “Sebebi mevcut muktedirler bu bayramları yok saymaya çalışıyorlar, küçümsemeye çalışıyorlar ancak yavaş yavaş baktılar ve gördüler ki bu memlekete sahip çıkacaklar acaba bunları tekrar devşirirmiyiz diye atraksiyon yapıyorlar kendilerince. Ancak yurtseverler bunlara inanacak kadar saf değiller. Biz memleket partililer olarak, yurtseverler olarak burada toplanacağız, bakmayın bu kadar olduğumuza çok daha bizimle birlikte olacak insanlar var. Ancak cesaret gösteremiyorlar. Sizler bu cesareti gösterdiniz nasıl Şehitlerimiz, atalarımız ve dedelerimiz cesaret göstermişlerse siz de gösterdiniz. Hepimiz Türkiye Cumhuriyetini kuruluş ayarlarına döndürmek için yola çıktık. Hepinize başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Törene Memleket Partisi İl Başkanı Hüseyin Korkman, Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Beler, Bozüyük İlçe Başkanı Şükrü Çetiner, Söğüt İlçe Başkanı Adnan Kayalı ile partililer katıldı.

Tören, Memleket Partisi çelenginin Atatürk anıtına sunulmasının ardından, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

Bilecik Memleket Partisi’nden alternatif çelenk töreni
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin