BİLECİK KURTULUŞU’NU KUTLUYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan program kapsamında şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yılı çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Çocukların da unutulmadığı kutlama etkinlikleri kapsamında 4 Eylül Cumartesi günü saat 14:00’te Yaşayan Şehir Müzesinde Çocuk Zumbası ve Tişört Boyama etkinliği yapılacak.

Yine çocuklar için 5 Eylül Pazar günü Pelitözü Gölpark’ta saat: 16:00’da Oynaya Oynaya adlı etkinlik düzenlenecek ve aynı gün saat 19:00’da Atatürk Parkı’nda ilizyon gösterisi düzenlenecek.

6 ve 7 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında, 6 Eylül Pazartesi günü Cumhuriyet Meydanı’nda saat 21:00’de Buray Konseri düzenlenecek.

ŞEYH EDEBALİ HEYKELİ VE KAYI ANITI AÇILIŞI YAPILACAK

Kurtuluş etkinlikleri kapsamında 6 Eylül Pazartesi günü saat: 16:30’da Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi önünde yapımı tamamlanan Şeyh Edebali Heykeli ve Kayı Anıtı açılışı gerçekleştirilecek.

Açılış programında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı Konseri saat: 16:30’da Bileciklilerin beğenisine sunulacak.

KURTULUŞ SEMPOZYUMU VE ‘KURTULUŞ BİLECİK’ DANS TİYATROSU SAHNE ALACAK

Etkinliklerin ikinci günü olan 7 Eylül Salı günü ise Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde saat: 19:45’te ‘Kurtuluş Bilecik’ isimli dans tiyatrosu sahne alacak.

Daha sonra aynı gün saat: 19:00’da ise Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde, Kurtuluş Sempozyumu düzenlenecek.

Çocuklara hediyelerin ve ikramların olacağı etkinliklere tüm halkımız davetlidir.

BİLECİK KURTULUŞU’NU KUTLUYOR
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin