BİLECİK KIZILAY’A BÜYÜK ÖDÜL

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Kızılayı’nın 150. Kuruluş yıldönümü sebebiyle başarılı bulunan şube başkanları ödüllendirildi.

Bu kapsamda Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar’a Hizmet Takdir Beratı ve Kızılay Kurucularından Marko Paşa’nın takmış olduğu madalyanın bir örneği olan Altın Onur Madalyası takdim edildi. Çınar, ödüllerini Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık’tan aldı.

 

Ödül töreninin ardından değerlendirmelerde bulunan Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar, şunları kaydetti:

 

“İlimizde Kızılay şubemizi tabela niteliğinden çıkarıp, personeli, arabası ve genç gönülleri ile hizmet veren bir kurum haline getirdik. Şubemizin özellikle kan faaliyetlerinde çok üst seviyeye taşıyarak Marmara Bölgesi’nde nüfusa oranla kan bağışında ikinci sıraya geldik. Genç gönüllüleri ile okullarımızda Kızılay faaliyetleri ve amaçları doğrultusunda eğitimler vermeye devam ediyoruz. İlimizde bulunan ihtiyaç sahiplerinin yanında olmak için kurban bağışlarında elde ettiğimiz konserveleri, gıda kolileri ve giyim yardımlarını ilçe belediyelerimiz aracılığı ile dağıtımlar yapmaktayız.

 

İlimizin ihtiyacı olan Kan Alma birimi faaliyete girmesi için ivedilikle tüm yetkililerimizin yardımlarını bekliyoruz. Almış olduğumuz Hizmet Takdir Beratının ve Onur Madalyasının sadece şahsım adına değil şube yönetim kuruluna, üyelerimize ve kan bağışçılarımıza armağan olsun. İlimizde yapmış olduğumuz faaliyetlerimizde bizlere destek veren Sayın valimiz Tahir Büyükakın’a, Belediye Başkanımız Nihat Can’a, resmi daire ve özel sektör yetkililerine teşekkür ederiz” dedi.

BİLECİK KIZILAY’A BÜYÜK ÖDÜL
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin