BİLECİK ‘’KENT & BAŞKAN 2018 ÖDÜL TÖRENİNE’’ EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi; Türkiye’nin 7 bölgesinden büyükşehir, il, ilçe, belde belediye başkanlarının katıldığı Kent Başkan 2018 Ödül Törenine ev sahipliği yapıyor.

 

Şu ana kadar birçok ulusal ve uluslararası boyutta düzenlenen organizasyonlara ev sahipliği yapan Bilecik Belediyesi, Türk Belediyeciliği’nin, yerel yönetimlerimizin gelişimi, güçlendirilmesi için çalışan birbirinden önemli ve seçkin isimlerin bir araya geleceği buluşmaya ev sahipliği yapıyor.

 

29 Aralık 2018 tarihinde Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek olan programda; Kent & Başkan Dergisi tarafından tüm Türkiye’yi kapsayan online anketi  sonuçlarına göre Kent & Başkan Ödül’ünü kazanan Belediye Başkanları ödüllerini alacak.

 

TÖRENE KATILAN KONUKLARA BİLECİK VE İLÇELERİNİN TARİHİ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİNİ ANLATACAĞIZ

3 Ulusal televizyon kanalında Canlı yayınlanacak olan programa katılan   davetliler, Bilecik Belediyesi organizasyonunda düzenlenecek gezi programı ile ilimizin tarihi ve kültürel değerlerini yakından görme imkanı bulacak.

 

29 Aralık Cumartesi günü saat: 19:00’da düzenlenecek, ödül törenine katılan konuklar; saat: 11:00’de Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi ve Şeyh Edebali Türbesini ziyaret edecekler. Saat: 13:00’te Bilecik Belediyesi Yöresel Lezzetler Evindeki yemekte bir araya gelecek konuklar, saat: 15:00’te, Söğüt ilçesindeki tarihi yerleri ziyaret edecek.

 

İlimizin tanıtımı ve turizmine büyük katkılar sağlayacak olan Kent Başkan 2018 Ödül Törenine bütün vatandaşlar davetlidir.

BİLECİK ‘’KENT & BAŞKAN 2018 ÖDÜL TÖRENİNE’’ EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin