Bilecik Hıfzıssıhha Kurulundan Yeni Kararlar: Açılış ve Kapanış Saatleri Değişti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik İl Hıfzıssıhha Meclisi Vali Bilal Şentürk Başkanlığında toplandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında 1 Mart 2021 Salı günü toplanan kabinede yeni kontrollü normalleşme sürecine dair temel usul ve esaslar, Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunun tavsiyeleri göz önünde bulundurularak belirlendi.

Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulu tarafından tespit edilen kriterlere göre iller 4 ayrı risk grubuna (düşük, orta, yüksek, çok yüksek) ayrılarak salgınla mücadeledeki tedbir seviyeleri risk gruplarına göre belirlendi.

“BİLECİK’TE AÇILIŞ VE KAPANIŞ SAATLERİ..”

Bu kapsamda daha önce açılış kapanış saatleri belirlenmiş olan işyerlerinin de (bakkal, market, manav, kasap, berber, kuaför ve güzellik salonu, terzi, ayakkabıcı vb.) açılış kapanış saatlerinin Bilecik’te 07.00 – 20.00 saatleri arası olarak belirlenmesine karar verildi.

“GEREKLİ ADLİ İŞLEMLERİN BAŞLATILMASINA DA..”

Ayrıca, Hıfzıssıhha Kurulunca alınan kararlara uymayanlara 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanununun ilgili maddeleri gereğince idari işlem tesis edilmesi ve konusu suç teşkil eden davranışlara ilişkin Türk Ceza Kanununun 195. maddesi kapsamında gerekli adli işlemlerin başlatılmasına da oy birliği ile karar verildi.

Bilecik Hıfzıssıhha Kurulundan Yeni Kararlar: Açılış ve Kapanış Saatleri Değişti
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin