BİLECİK CHP, İSTANBUL’DA YAŞAYAN BİLECİKLİLERLE BULUŞTU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP BİLECİK ÖRGÜTÜ İSTANBUL’A ÇIKARMA YAPTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses,Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık,Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı M.Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, Belediye meclis üyeleri, Belediye Başkan yardımcıları ve partililerden oluşan heyet, İstanbul’daki Bileciklilerle bir araya geldi.

İFTARA KATILDILAR

Düzenlenen iftar programında İstanbul’da faaliyet gösteren Bilecik ve Köy derneklerinin üyeleri ile bir araya gelen heyet, 23 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Çalışmalar hakkında  değerlendirmede bulunan Milletvekili Yaşar Tüzün, ‘’Bilecik ve Bozüyük Belediye Başkanlarımız, Başkan Yardımcılarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve CHP İl ve İlçe Başkanlarımız ile birlikte İstanbul’da faaliyet gösteren Bilecik ve Köy Derneklerimizin değerli yönetim kurulu üyeleri ile iftarda birlikte olduk. Ardından İstanbul Bilecikliler Derneğini ziyaret ederek hemşerilerimiz ile çok güzel sohbet ortamı oluşturduk. İstanbul için, Hemşerilerimiz için Her şey Çok Güzel Olacak’ ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Semih Şahin ise ‘’İstanbul’da faaliyet gösteren Bilecik İlimiz, ilçelerimiz ve köy derneklerimizin değerli üyeleri ile iftarda buluştuk. Hemşehrilerimizin yüzlerindeki gülümsemeden İstanbul için her şeyin çok güzel olacağı müjdesini şimdiden gördük.’’ şeklinde açıklamada bulundu.

Diğer yandan çalışmalara Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Av.Kazım Kurt’un da katıldığı kaydedildi.

BİLECİK CHP, İSTANBUL’DA YAŞAYAN BİLECİKLİLERLE BULUŞTU
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin