Bilecik Belediyesinde Görev Değişimi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İYİ Parti ittifakının adayı ve Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in görevi devralmasının ardından Bilecik Belediyesinde görev değişiklikleri gerçekleşiyor.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Bilecik Belediye Sarayı tabelasının kaldırılıp yerine T.C. Bilecik Belediye tabelasının asılmıştı, bina içerisindeki Osmanlı motifli tabloların kaldırılması ile Bilecik ve Türkiye gündemi olmuştu.

 

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in kendi ekibini kurmak için başlatılan çalışma kapsamında belediye bünyesindeki müdürlüklerde yapılan görev değişiklerinin ilgili müdürlüklere tebliğ edildiği öğrenildi.

 

Bilecik Belediyesindeki 17 Müdürlükte Bazı Değişiklikler

Bilecik Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Serkan Erdem’in Destek Hizmetleri Müdürü olarak görevlendirildiği, yerine ise Mali Hizmetler Müdürlüğünde şef olarak görev yapan Mehmet Sarı’nın getirildi.

 

Bilecik Belediyesinde Tesisler Müdürlüğünde Müdür Vekili olarak görev yapan Hakan Uygun’un Bilecik Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bilgisayar işletmeni olarak görevlendirildiği, Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde görevli Müdür Vekili K. Cengiz Toklucu’nun Tesisler Müdürü olarak görevlendirildi.

 

Bilecik Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Fatih Zeyhan’ın İtfaiye Müdürü olarak görevlendirildiği,
Mali Hizmetler Müdürlüğü bünyesindeki Şehirlerarası Otobüs Terminalinde görevli tahsildar Cemal Temel’in Ruhsat ve Denetim Müdür Vekili olarak görevlendirildi.

 

Bilecik Belediyesi Basın, Yayın Halkla İlişkiler, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevine arkeolog Umut Özdemir’in görevlendirildiği, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Müdür Vekili İsmail Cihan’ın Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde bilgisayar işletmeni olarak görevlendirildi.

 

Bilecik Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler ve Özel Kalem Müdürlüğünde Müdür olarak görev yapan Serkan Bircan’ın Mezarlıklar Müdürlüğüne tekniker olarak görevlendirildiği, Özel Kalem Müdürlüğü ve Hukuk İşleri Müdürlüğüne ise müdür vekili olarak Özkan Sözkesen’in getirildi.

 

Bilecik Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğünde Müdür Vekili olarak görev yapan Dürdane K. Erhun’un Zabıta Müdürlüğünde bilgisayar işletmeni olarak görevlendirildiği, yerine Yazı İşleri Müdürlüğünde şef olarak görevli Nilgün Kardaş’ın müdür vekili olarak görevlendirildi.

 

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görevli Erdem Tetik’in, Bilecik Şehirlerarası Otobüs Terminaline bilgisayar işletmeni olarak görevlendirildiği, yerine Mali Hizmetler Müdürlüğünde bilgisayar işletmeni Ahmet Özbek görevlendirildi.

 

Zabıta Müdürlüğünde zabıta memuru olarak görev yapan Sali Yılmaz’ın ise, Zabıta Amir Vekili olarak görevlendirildiği öğrenildi.

Bilecik Belediyesinde Görev Değişimi
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin